aFax

aFax: Desetletje e-faksiranja v Sloveniji

Letos je minilo deset let od ustanovitve podjetja Avior, kjer je mlada ekipa inženirjev računalništva in informatike zasnovala in razvila prvo storitev e-faksiranja v Sloveniji: aFax. Dandanes je aFax vodilni slovenski ponudnik storitev faksiranja po e-pošti.

Elektronsko faksiranje oziroma faksiranje po e-pošti tako v svetu kot doma vse hitreje izkoreninja okorne faks naprave. Faksi medtem še naprej ostajajo nepogrešljivi del poslovne komunikacije.

 

Študija ResearchAndMarkets.com industriji storitev faksiranja pripisuje 15,2-odstotno skupno letno stopnjo rasti in porast na 2,045 milijarde dolarjev v letu 2016. Za glavne prednosti faksiranja v primerjavi z e-pošto veljajo: verodostojno  potrdilo o dostaviodsotnost filtrov neželene pošte in časovni žig na poslanem dokumentu. Pri naročilnicah in drugih dokumentih s pravno veljavo so faksi marsikje bolj zaželeni od e-pošte. Faks naprave pa so tiste, ki pri tem niso potrebne.

 

aFax, vodilna storitev e-faksiranja v Sloveniji, je v zadnjih letih postregel s številnimi novostmi. Poleg naprednih rešitev, na primer samodejno razporejanje prejetih faksov glede na faks številko pošiljatelja in enostavne možnosti integracije faksiranja v sisteme CRM, so številne izboljšave namenjene vsem uporabnikom, na primer visoka ločljivost poslanih faksov, e-imenik za hitro, pregledno faksiranje, optimizacija hitrosti pošiljanja faksov, redundantne platforme in drugo. Še zlasti pa pri podjetju Avior poudarjajo zanesljivost rešitve, ki je plod desetletnega znanja in izkušenj.

 

Zadnja novost pri storitvi aFax je možnost združevanja faks številk v sklopu istega naročniškega paketa. To podjetjem omogoča, da še dodatno prihranijo z ukinitvijo faks naprav in faks linij, ki jih ne potrebujejo več. Hkrati pa vse združene faks številke še naprej ostanejo dosegljive.

 

Na spletni strani www.afax.si lahko aFax preizkusite na dva načina: mogoče je poslati brezplačen faks s spleta (faksu se pripne oglas) ali pa se naročite na 30-dnevno preizkusno obdobje. V tem času boste skupaj s strokovnjaki ekipe aFax našli optimalno rešitev faksiranja za svoje podjetje.